Raamreclame door Van Rijn Reclame

Ramen bieden een prima mogelijkheid om uw huisstijl, merknaam, promotie of producten te laten zien aan uw doelgroep, klanten en medewerkers. Tegenwoordig zijn er veel glazen wanden en er kunnen verschillende uitingen op komen.

Er zijn ook veel verschillende mogelijkheden voor om er voor te zorgen dat jouw reclame uiting zijn lading dekt. Als u een bepaalde ruimte wat meer privacy wilt geven door er zandstraalfolie (edged glass) op te plakken dan kan dat natuurlijk ook in combinatie met een slogan of andere boodschap. Ook kunnen er schuimplaten opgeplakt worden (denk bijvoorbeeld aan de makelaarsborden).

Raamreclame wordt door de specialisten van Van Rijn Reclame op locatie voor u aangebracht. Wij zijn dagelijks in de weer met diverse folies om winkels en kantoren een eigen identiteit te geven.

Eigen aanbrengdienst

Eventueel kunnen wij ook bij u langskomen op locatie om de ramen in te meten om u kort daarop van een vrijblijvend advies te voorzien. Het spreekt voor zich dat onze aanbrengers jarenlange ervaring hebben in ‘plakwerk’ en dat zij zorgen voor een strakke aanbrenging van uw raamreclame.

Enkele voorbeelden van Raamreclame

  • Letink Design
  • Bouwbedrijf Homan
Interesse?